Om mig

Jag är en driven och kreativ grafisk formgivare med kundansvar.

I grunden är jag utbildad inom informationsproduktion och med flera års erfarenhet av grafisk formgivning som egenföretagare och anställd Originalare / Art Director har jag skapat kvalitativa lösningar för mina kunder, interna beställare och sammarbetspartners.

Jag drivs av utmaningar där jag får använda mina kreativa förmågor tillsammans med mitt lösningsfokuserande arbetssätt.

Yrkeserfarenheter
Götenehus  Bostadsprojekt – Kundansvarig marknadsassistent. Som kundansvarig arbetar jag mitt i mellan företagets alla avdelningar och ut mot kunderna för att både få lönsamhet och skapa nöjda kunder. Ett kreativt arbete med lösningsfokus.
Som marknadsassistent skapar jag grafiskt material, är delaktig i planeringen och genomförandet av marknadsaktiviteter och är drivande i projekt som bl.a. utvecklingen av nytt system för arbetet med kunder och beställningar.

Lindströms Bil – Marknadskommunikatör. Ett arbete fyllt av kreativt skapande. Här var jag delaktig och drivande i koncernens marknadsplanering / Varumärkespositionering/ Utveckling och produktion av grafiskt material/ Ansvarig redaktör för web och sociala medier/ Projektledning – inköp av leverantörer inom marknad…

Dafgårds – Art Director. Ett kreativt och spännande arbete där jag ansvarade för idé- och layoutarbete samt produktion av bl.a. kampanjtidningar, foldrar, säljblad, mässmaterial, hemsidor samt fotografering och logotyper. Var med och skapade Dafgårds nya logotype och grafiska manér som nu implementeras på produkter och säljmaterial ut mot marknaden. Drev lyckade projekt i effektivisering av arbetsverktyg och arbetssätt.

Jula AB – Originalare och ansvarig för disponeringen av Julakatalogen. Ett spännande och utvecklande arbete med originalproduktion av bl.a. skyltar, stortavlor, kampanjtidningar och katalog. Här var jag med och drev projekt i effektivisering av arbetsverktyg och skapandet av ett nytt gafiskt manér. Ansvarade även för implementering och handledning av originalarna i den då nya katalogproduktionen.

Zandelin Webb & Design – Jag driver i dag mitt egna företag där jag arbetar med olika projekt inom webb och tryck.
Under åren som egenföretagare har jag hjälpt mina kunder med bl.a. hemsidor, logotyper, grafiska manualer, magasinsdesign och diverse marknadsmaterial.
Mitt senaste uppdrag var mot skoföretaget Driving Shoe Co. i Göteborg. Här tog jag fram en unik design för företagets marknadsmaterial samt formgav och programmerade deras nya hemsida.

Här är några av mina senaste uppdrag
Driving Shoe co. – Hemsida / Logo / Grafiskt manér
Kökstorpet – Hemsida
Sartoria Pari – Hemsida
Axevalla Folkhögskola – Hemsida
Allt Om Gården – Magazinsproduktion