Om mig

Jag är en driven och kreativ grafisk formgivare med kundansvar.

I grunden är jag utbildad inom informationsproduktion och med flera års erfarenhet av grafisk formgivning som egenföretagare och anställd Originalare / Art Director har jag skapat kvalitativa lösningar för mina kunder, interna beställare och samarbetspartners.

Jag drivs av utmaningar där jag får använda min kreativa förmåga tillsammans med mitt lösningsfokuserade arbetssätt.

Yrkeserfarenheter
Götenehus  Bostadsprojekt – Kundansvarig marknadsassistent. Som kundansvarig arbetar jag mitt i mellan företagets alla avdelningar och ut mot kunderna för att vara med och skapa en attraktiv och lönsam produkt med fokus på nöjda kunder. Ett kreativt arbete som kräver ett stort lösningsfokus.
Som marknadsassistent skapar jag grafiskt material, är delaktig i planering och genomförandet av marknadsaktiviteter och är drivande i projekt som bl.a. utvecklingen av nytt system för arbetet med kunder och beställningar. Från 2020 arbetar jag även med vårt
varumärke Swebostad där min resa just startat.

Lindströms Bil – Marknadskommunikatör. Ett arbete fyllt av kreativt skapande. Här var jag delaktig och drivande i koncernens marknadsplanering / varumärkespositionering/ utveckling och produktion av grafiskt material/ ansvarig redaktör för web och sociala medier/ projektledning – inköp av leverantörer inom marknad…

Dafgårds – Art Director. Ett kreativt och spännande arbete där jag ansvarade för idé- och layoutarbete samt produktion av bl.a. kampanjtidningar, foldrar, säljblad, mässmaterial, hemsidor samt fotografering och logotyper. Var med och skapade Dafgårds nya logotype och grafiska manér som nu implementeras på produkter och säljmaterial ut mot marknaden. Drev lyckade projekt i effektivisering av arbetsverktyg och arbetssätt.

Jula AB – Originalare och ansvarig för disponeringen av Julakatalogen. Ett spännande och utvecklande arbete med originalproduktion av bl.a. skyltar, stortavlor, kampanjtidningar och katalog. Här var jag med och drev projekt i effektivisering av arbetsverktyg och skapandet av ett nytt grafiskt manér. Ansvarade även för implementering och handledning av originalarna i den då nya katalogproduktionen.

Zandelin Webb & Design – I mitt egna företag arbetade jag med olika projekt inom webb och tryck. Under åren som egenföretagare har jag hjälpt mina kunder med bl.a. hemsidor, logotyper, grafiska manualer, magasinsdesign och diverse marknadsmaterial.
Mitt senaste uppdrag var mot skoföretaget Driving Shoe Co. i Göteborg. Här tog jag fram en unik design för företagets marknadsmaterial samt formgav och programmerade deras nya hemsida.

Här är några av mina senaste uppdrag
• Driving Shoe co. – Hemsida / Logo / Grafiskt manér
• Kökstorpet – Hemsida
• Sartoria Pari – Hemsida
• Axevalla Folkhögskola – Hemsida
• Allt Om Gården – Magazinsproduktion